streda 26. februára 2014

Riadia Ukrajinu Židia?


Jedni oligarchovia odchádzajú aj s Janukovyčom


















Druhí oligarchovia z Európskej únie prichádzajú s Tymošenkovou a s Kličkom












Prvú Ruskú vládu tvorili Židia











A pravica vedená Židmi z Izraela na Ukrajine:



pondelok 24. februára 2014

Prejav Evo Moralesa v OSN adresovaný MMF a Európskej únii



Jednoduchou rečou, ktorá bola simultánne prekladaná pre viac ako 100 najvyšších štátnych predstaviteľov a úradníkov z Európskeho spoločenstva, prezident Evo Morales zneistil svoje publikum, keď povedal:
Tu som ja, Evo Morales, prišiel som nájsť tých, ktorí oslavujú tento objav (objavenie Ameriky).
Tu som ja, ako potomok tých, ktorí kolonizovali Ameriku pred 40 000 rokmi a prišiel som nájsť tých, ktorí ju objavili iba pred 500 rokmi.
 Tu sa my všetci stretávame.
 Vieme kto sme a to je dosť.
 Nikdy nebudeme mať nič iné.
 Bratia z európskej colnice žiadali odo mňa víza, aby mohli zistiť to, kto mohol objaviť mňa.
 Európski úžerníci ma žiadali, aby som splatil dlh, podpísaný Judášom, ktorému sa ja nikdy nezapredám.
 Európski gaunerskí bratia mi vravia, že každý dlh musí byť splatený, aj keď ide o predaj samotných ľudí a celej krajiny bez ich súhlasu.
 Ja ich už tiež postupne objavujem. (dlhy)
 Ja tiež môžem žiadať platby a tiež môžem mať záujem aj o úroky. 
 V archíve Indiánov môžete nájsť tiež papier na papieri, doručenku na doručenke, podpis na podpise, podľa ktorých všetko nasvedčuje tomu, že medzi rokmi 1503 a 1660 prišlo do San Lucas de Barramed z Ameriky 185 000 kg zlata a 16 miliónov kg striebra.
 Krádež?
Nemohol som tomu uveriť!
Pretože, to by sme si mohli myslieť, že naši kresťanský bratia porušili ich siedme božie prikázanie.
 Lúpež?
Tanatzin (v aztéckej mytológií matka Zeme) ma ochraňuj, aby som prišiel k záveru že Európania sa správajú podobne ako Káin, ktorý zabil svojho brata a poprel to.
 Genocída?
To by bolo uznanie zásluh podobných ,,ohováračov” ako Bartolomé de las Casas, ktorý prirovnal objavenie Ameriky k zničeniu Indiánov, alebo „extrémistov“ ako Arturo Pietri Uslar, ktorý tvrdí, že štart kapitalizmu a súčasnej európskej civilizácie vznikol pôvodne kvôli drahým kovom.
 Nie!
Tých 185 000 kg zlata a 16 miliónov kg striebra sa musí považovať, ako prvú z priateľských pôžičiek Ameriky, určenú pre rozvoj Európy.
 Opakom by bolo predpokladať existenciu vojnových zločinov, ktoré by mohli znamenať právo nielen na okamžitý prevod (zlata a striebra), ale aj na náhradu škôd a krívd .
 Ja, Evo Morales budem považovať túto hypotézu prinajmenšom za urážlivú.
 Tento senzačný vývoz kapitálu bol začiatkom plánu MARSHALLTESUMA, preto, aby bola zaistená rekonštrukcia barbarskej Európy zničenej kvôli jej žalostným vojnám proti moslimskej viere, tvorcom algebry, polygamie, každodennej hygieny (každodenná kúpeľ) a iných skvelých úspechov tejto civilizácie.
 Preto, pri oslave piatej storočnice tejto pôžičky sa pýtame: Použili Európsky bratia rozumne, zodpovedne, alebo aspoň produktívne tieto prostriedky poskytnuté Medzinárodným Americkým Indiánskym fondom?
 Ľutujem, ale musíme povedať nie.
Strategicky, ale aj napriek tomu ich premárnili v bitke pri Lepante, na neporaziteľnú armádu, na Tretiu ríšu a iné formy vzájomného vyhladzovania, bez akéhokoľvek možného osudu skončiť túto okupáciu gringo(španielsky výraz pre bielych ľudí) vojakmi z NATO, ako napríklad v Paname (Panamský prieplav).
Preukázali, že sú finančne neschopní 500 rokov po moratóriu zaplatiť istiny a úroky, alebo sa finančne osamostatniť od príjmových tokov, surovín a lacnej energie prichádzajúcich z krajín tretieho sveta.
Tento hnusný obraz poukazuje na slová Miltona Friedmana, ktorý tvrdil, že dotovaná ekonomika nemôže nikdy fungovať a prináša nás to k záveru uznať pre svoje vlastné dobro platby, istiny a úroky, ktoré sú kvôli našej štedrosti oneskorené po tieto dlhé stáročia.
 Preto aby bolo jasné, že sa nezhrbíme tak nízko, ako to žiadajú naši európsky bratia, ktorých sadzby a úroky sú hnusné a krvavé a siahajú od 20 až po 30 percent, čo nám a ľuďom tretieho sveta chcú naši európsky bratia vyúčtovať.

 Obmedzíme našu požiadavku na vrátenie drahých kovov iba na posledných 300 rokov plus skromný 10 percentný úrok, s omilostením na zvyšných 200 rokov.
 Na tomto základe, s využitím európskeho vzorca zloženého úroku, informujeme objaviteľa Ameriky, že nám dlhuje ako prvý splátku svojho dlhu, zlato s hmotnosťou 185 tisíc kg a 16 miliónov kg striebra, ktorých váha by s úrokmi vyrástla na 300 miestnu cifru.
 To znamená, pre vyjadrenie, že číslo, ktoré by sme vyžadovali , by malo viac ako 300 cifier a úplne by prevyšovalo celkovú hmotnosť planéty Zem .
 Tieto hromady zlata a striebra sú veľmi ťažké.
 Aká by bola ich hmotnosť, keby sme ju počítali v preliatej krvi?
Ak chcete tvrdiť, že Európa v polke tisícročia nebola schopná generovať dostatočné bohatstvo na zaplatenie našej skromnej požiadavky, to by sa rovnalo priznaniu absolútneho finančného zlyhania, alebo k šialenej iracionalite svojich kapitalistických predpokladov .
Taká metafyzická žiadosť – samozrejme, nebojte sa od nás Indo-Američanov.
 Ale my požadujeme podpísanie Letter of Intent (list o záujme), aby sa disciplína plnenia záväzkov dlžníka voči národom Starého sveta začala plniť formou rýchlej privatizácie, alebo obnovením Európy, čo by im umožnilo im umožnilo zaplatiť nám prvú splátku z historické dlhu.

sobota 22. februára 2014

Vyznanie revolucionára Milana Laurinca



Motto: "Zviera po srsti, človeka po reči poznáš."
                                                        Jazvečík Kapusta

Kto nič nevie a nevie, že nič nevie, je dieťa - učte ho. Kto nič nevie a vie, že nič nevie, je leňoch - stráňte sa ho. Kto niečo vie a nevie, že to vie, je spáč - zobuďte ho. Kto niečo vie a vie, že to vie, je mudrc - nasledujte ho. (múdrosť perzského ľudu)
"Aj pri smiechu, môže bolieť srdce"
Možno práve takto by sa dali vyjadriť pocity ľudí, ktorí slúžia systému a teda parazitujú na nás, smejú sa z ľudí, ktorí robia všetko preto, aby sa situácia okolo nás zlepšila. Ak si pozriete toto

video
http://www.youtube.com/watch?v=4_TfmBVFWCQ a budete cítiť, že sa vás to týka, hneď musí byť jasné, že pokiaľ sa my ľudia zjednotíme znamená to začiatok konca tohto systému.
"Ako môžeme byť nežní k svojim vrahom a vrahom a vrahom našich detí?!"


Toto je ďalšie video

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=QQNjCnWWjOQ  v réžii Milana Laurinca, ktoré v skratke vystihuje a chytá za srdce ľudí, ktorým nie je ľahostajné, čo sa deje ostatným, ktorí sa nemôžu, nevedia brániť.
"Pekné svinstvo! ...je mi už fakt na vracanie z tohto hnusného systému!... politici nás klamú, bankári vydierajú, "zahraniční investori" zotročujú a páni privatizéri a rôzni porevoluční špekulanti sa vo svojich palácoch z nás len smejú..."


Tento komentár nájdete pod týmto videom na youtube a ja viem že hovorí za všetko. Osobne si myslím, že je to jeden z najprecítenejších prejavov ... Video vzniklo pri príležitosti - Berieme si späť svoju krajinu Trenčín 17.11.2012 Video nájdete tu: http://www.youtube.com/watch?v=uJGsW8zXAJM
Kto je vlastne pán Milan laurinec?

Autobiografia:
"Takže to hlavné v skratke o mne. Som hlavne umelecká duša najmä človek, ktorý vníma druhých a chce aj v rámci možností pomôcť. Socializmus mi však nedovolil rozvinúť svoj umelecký talent hlavne v oblasti filmu a hudby, a tak som sa náhradne stal učiteľom. Aj na stredných, aj na základných školách. Tam som bol terčom záujmu horlivých komunistov, ale napokon mi len znepríjemňovali život. Tesne pred revolúciou pre mierne konflikty s komunistami, odišiel som aj z dôvodu finančného robiť vychovávateľa a pomocného psychológa do väznice v Ilave vo februári 89. Napokon to skončilo hlavne vo funkcii vychovávateľa a po revolúcii ako ne-komunista s vyšším vzdelaním a postupne aj určitou obľúbenosťou stal som sa stredobodom negatívneho záujmu skrytých komunistov. Riaditeľ väznice spolu so svojím ansámblom denne spreneverovali množstvo financií, páchali trestné činy proti ľudskosti aj voči väzňom, aj voči príslušníkom, ktorí nepatrili do rozvetveného rodinného klanu, teda aj proti mne. Dostali sa mi do rúk doklady o sprenevere niekoľkých miliónov, o podvodoch na príslušníkoch, a keďže sa im podarilo zistiť, že pravdepodobne mám takéto informácie, vyvíjali snahy o moje odstavenie z funkcie. A tak začali sprvu absurdné tzv. disciplinárne priestupky, potom priame útoky na mňa, využívali odsúdených, snažili sa ich poštvať proti mne, využívali svoju prepojenosť s vyššími zložkami. Takmer tri roky som odolával úplným nezákonnostiam, nezákonnému sledovaniu mojej pošty, sledovaniu, zastrašovaniu, skonštruovaním prvého trestného oznámenia zo zneužitia právomoci za skutok, ktorého som sa ani nedopustil. Vyšetrovanie skončilo ich prehrou, ale to som zapojil do toho svoje určité známosti vo vtedajšej vláde, dostal som sa až k ministrovi spravodlivosti JUDr. Šimkovi a žiadal som o dohľad nad vyšetrovaním. Obdržal som síce absurdné úradné korešpondencie (dokonca otvorené), napr. chýbala tam klauzula o možnosti odvolania sa, dôvetok, že môžem vzniesť námietku o zaujatosti voči členovi komisie, a keď som to spravil, napísali, že rozhodli o ponechaní vo funkcii člena, atď...teda hry na demokraciu. Pri tomto zápase som sa znovu ocitol na MS, tento raz so štátnym tajomníkom JUDr.Hanzelom, ktorý o niekoľko rokov bol aj generálnym prokurátorom. Tento si ma obľúbil a pomohol mi zmierniť tlak vedenia na mňa, dokonca v slabej schvílke pri jednom náhodnom stretnutí mi prezradil, že ľutuje mňa, ale je to nepriestrelné. Riaditeľ má ochrancu generálneho riaditeľa, ktorému zadarmo dal vyhotoviť (aj ostatným členom generálneho riaditeľstva) nábytky a iné výrobky, ktoré vyrábali väzni. A za Fábrym stojí Gašparovič, Mečiar... Tam som prvýkrát pochopil, že komunisti-straníci, eštebáci sa začali grupovať dohromady a chrániť sa. Ale to sa písal ešte len rok 1993-1994. Nikto mi to nechcel uveriť, moje okolie len tvrdilo, že všade sú nezhody, ale ja som poukazoval na to, že tieto nezhody sú iné ako bežne, tu ide dokonca o život, využitie aj odsúdených, hoci v tom období našťastie väzenská "šľachta" stála na mojej strane. Začiatkom roka 1994, čo som tam založil odbory, následne ma z nich podplatení príslušníci vylúčili vyjadrením tzv. nedôvery a o pár mesiacov na to vykonštruovali štyri dôvody na moje okamžité prepustenie, keď som žiadal najskôr o prešetrenie, poukazoval som na prezumpciu neviny, bez ohľadu na to, odbory dali súhlas a ešte v ten deň ma prepustili na hodinu za hrubé porušenie pracovnej disciplíny a o pár mesiacov podali na mňa trestné oznámenie za zneužitie právomoci verejného činiteľa. Párkrát som sedel na lavici obžalovaných v absurdnom súdnom vy-konštruovanom procese, zažil som absurdity tohto súdnictva, výroky prokurátora Pavlíka z PB, že by vedel rozprávať, čo porobili vychovávatelia! Keď som sa ohradil, že nie som Ježiš Kristus, aby som snímal iných hriechy, dospel ešte k väčšej absurdite, povedal, že som sa dopustil trestného činu, a na otázku môjho advokáta akého, odpovedal, že som sa dopustil takého trestného činu, že som sa ho dopustil!
Počas toho, moja manželka sa odo mňa úplne odčlenila, jedine môj vtedy maloletý syn Andrej bol pri mne, chodil som na súdne pojednávanie a moja žena sa správala ku mne ako k neznámemu. Napokon súd odklepol moju nevinu, našťastie ma podcenili, prokurátor sa odvolal, ale Krajský súd v BB to dohromady ani neriešil, potvrdil moju nevinu a ešte predo mnou zvozili prokurátora, že akými nezmyslami ich zaťažuje, že to by bolo maximálne na disciplinárne potrestanie. Ale výsledok bol ten, že som bol právoplatne prepustený s hanbou, nezamestnaný, s rozbitou rodinou. Pravdepodobne zo stresov moja vtedajšia manželka ochorela na rakovinu prsníka. Ja som sa následne na to rozviedol a môj syn po dovŕšení plnoletosti prišiel bývať ku mne.
Potom som skúšal šťastie v podnikaní, nie príliš s veľkým úspechom, pár rokov som opäť pôsobil v školstve. Keď začala Gorila, prišiel som tam sprvu preto, lebo som chcel konečne vykričať to obrovské bezprávie spôsobené na mne, roky som bojoval, nebál som sa vládnej mafie, bol som ochotný ísť aj do Štrasburgu, nebál som sa nadriadených, ani na generálnom, ani na ministerstve, ale to bolo všetko. Vtedy to bolo ozaj nepriestrelné. Po prvom alebo druhom raze všimol som si, že hnutie asi zanikne, potrebuje zapálených ľudí, tak som sa pustil do toho už nie len so zámerom vykričať celé to chrapúnstvo, ale začať aktivovať ľudí, ukázať im, že ak nie ste pasívni, máte šancu prežiť, ukážete iným, že sa to dá! Sklamal ma pred rokmi Lipšic, odvolal pred rokmi JUDr.Fábryho, bývalého generálneho riaditeľa, poslal som mu otvorený list: Spomienka na chrapúňov, alebo spomienka na vedenie rezortu väzníc, kde som popisoval praktiky, ako funguje celý tento obludný systém, štát v štáte. Dostalo sa mi od jeho tajomníka akurát pár fráz, ako sa všetko zmenilo, ako je to už dobré, netreba re-kriminalizovať Ilavu, atď... po pár mesiacoch mi tajomník poslal dôvetok, že sila je v odpúšťaní a následne na to, kvôli Černákovi re-kriminalizovali Ilavu, ale to len v tomto prípade. Preto som raz napísal, že Lipšic nemá morálne právo hovoriť do vývoja spoločnosti. Keď sa jednalo o život Laurinca, kašľať na Ilavu, ale ak išlo o Černáka, tak to už museli riešiť a pritom, ako som uviedol, to bola len špička ľadovca. Tam neexistoval takmer nikto čistý, až na pár výnimiek, ale to už sa netýkalo ich záujmov...
A kto chce spoznať moje nadanie, tak v malej forme môže si pozrieť na www.bandzone.cz/rokomarg moju staršiu tvorbu. Zatiaľ toľko, dalo by sa veľa písať o podvodoch, o tom, ako GP zasielala sťažnosti aj GR priamo riaditeľovi, aby si spravil poriadok a oni formálne chodili tam, veľa by sa dalo popísať, tie tri roky sú po stovkách dní, bol som známy dokonca až na ministerstve, ako som sa po čase dozvedel. Bol som hádam jediný rebel, volali ma Partizán, Generál bez vojska, Sám vojak v poli. Ale bojoval som a budem ďalej....!"

A nezabudnite 19/1/13...pokračujeme!!! Hlavy hore Slováci - ideme ďalej!!!

piatok 14. februára 2014

Nástup McCarthyizmu v USA

Odmietla sa vzdať svojho presvedčenia a stratila prácu i štúdium naraz
WASHINGTON, (LifeSiteNews.com) – Po prehre na nižšom súde študentská poradkyňa na verejnej univerzite v Georgii, ktorej hrozilo vylúčenie, pretože vyjadrila rozpaky pri poradenstve homosexuálom, obhajuje svoj prípad pred Odvolacím súdom. Legálna sťažnosť, ktorú podala Jennifer Keeton, obžalúva Augusta State University, za to že ju podmienečne prepustili potom, ako odmietla vyhovieť inštrukciám fakulty „zmeniť svoje presvedčenie” o homosexualite a „rodovej identite.” Zastupuje ju The Alliance Defense Fund. Mediálny úrad tejto aliancie povedal pre LifeSiteNews.com, že súd rozkázal o prípade mlčať a ktorejkoľvek strane zakázal diskutovať o procese na verejnosti. Avšak mnohé detaily prípadu sú známe z počiatočného súdneho procesu. Keeton sa usilovala o magisterský titul v nádeji, že sa stane školskou poradkyňou, keď oznámila fakulte a študentom, že pre svoje hlboké náboženské presvedčenie by jej bolo ťažko robiť poradenstvo pre homosexuálov. Podľa miestoprísažného prehlásenia univerzity Keeton ostatným študentom školského poradenstva povedala, že „gayov prehlási k inými poradcom,” oznámil Inside Higher Ed. Avšak predstavitelia univerzity povedali, že Keetonovej presvedčenie narušilo Etický kódex americkej poradenskej asociácie, ktorý stanovuje, že poradcovia sa musia „vyhýbať vnucovaniu hodnôt, ktoré nie sú v súlade s cieľmi poradenstva.” Dodáva, že „poradcovia neprehliadajú alebo nepraktizujú diskrimináciu” založenú na rozličných kritériách, vrátane „rodovej identity” a „sexuálnej orientácie” spôsobom, ktorý má negatívny dopad na tieto osoby.”
Škola zostavila reedukačný plán, ktorý Jennifer nútil, aby sa zúčastnila „ tréningu citlivosti voči rozmanitosti”, aby išla na oslavy homosexuality ako napr. Augusta Gay Pride Parade a zahŕňal eseje, ktoré mala napísať o tom, ako tréning o poradenstve homosexuálom ovplyvnili jej presvedčenie. Jej právny zástupca Jeff Shafer povedal, že predstavitelia univerzity jej poradili: „Nemusíš tomu veriť. Stačí povedať, že áno.” Keď tomu z náboženských dôvodov odmietla vyhovieť, bola dočasne vylúčená z univerzitného vzdelávacieho programu poradcov. Vtedy zažalovala štátnu univerzitu pre náboženskú diskrimináciu. Minulý august federálny sudca James Randal Hall odmietol jej prípad.
Jennifer nie je jediná kresťanka, ktorá čelí disciplinárnemu konaniu, pretože odmietla odvolať svoje hlboké kresťanské presvedčenie. Julea Ward bola vyhodená z poradného programu absolventov Eastern Michigan University v marci 2009 potom, čo posunula homosexuálneho klienta inému poradcovi.
Michiganske štátne zákonodarstvo momentálne zvažuje Julea Ward Freedom of Conscience Act (Zákon slobody svedomia Juley Ward), ktorý ustanovuje, že vysoké školy a univerzity v tomto štáte „nemôžu potrestať alebo diskrimininovať študenta v odbore poradenstva, sociálnej práci, či psychológií, pretože študent odmieta poskytnúť poradenstvo, či službu klientovi, pokiaľ je to v rozpore s jeho úprimným náboženským presvedčením alebo morálnym krédom študenta, ak študent zverí klienta inému poradcovi, ktorý poskytne poradenstvo alebo služby.”

Prevzaté

utorok 11. februára 2014

Čo je extrémizmus? Čo je to antisemitiznus?



Čo je to antisemitiznus? Čo je extrémizmus? Čím sa meria? Je to frekvencia použitia slov Žid, Židia v kritickom slova zmysle? Možno. Časopis Delet, SME, Týždeň hýria oslavou počínania Židov a Izraela a nie sú označené za antisemitské.
Existuje ekvivalent pre označenie kritika katolicizmu a počínania katolíckeho kléru? Asi nie. SME, Týždeň, Delet hýria slovami katolík, katolícka Cirkev v kritickom slova zmysle a nikto ich z ničoho neobviňuje.

Pre študentov Pojmológie uvádzame zhrnutie:

Výrok: "Pavel Mešťan, riaditeľ Židovského múzea v Bratislave je pokrytec a mamonár" - je príklad antisemitizmu zo strany verejnosti ústami zaujatého blogera.

Výrok: "Ján Sokol, arcibiskup Trnavskej arcidiecézy je pokrytec a mamonár" - je oprávnená kritika zo strany verejnosti ústami novinárov SME, Týždňa a Deletu.




Nápis na tričku:
"Ste Žid? Áno=Život; Nie= Smrť"
















 
Nápis:
"Liga obrany Židov"