Už viac ako rok poukazujem na kauzy a megachobotnicu, ktorú nám môže závidieť už celá Európa. Kauza Gorila bola naozaj úplný povrch ľadovca a prichádzajú ďalšie dieliky to tejto dokonalej stavebnice.
Jedným z nich je „nezávislý“ kandidát na prezidenta Andrej Kiska, bývalý „veľkopodnikateľ“, zakladateľ spoločností Tatracredit, Triangel a Quatro v roku 1996 a zakladateľ nadácie Dobrý Anjel v roku 2005. V novembri 2006 získal titul „Manažér roka“. V roku 2011 sa stal držiteľom ocenenia Krištáľové krídlo za filantropiu.
No keď filantropia znamená to, že spolu s rodinou, priateľmi a rôznymi bielymi koníkmi ovládame napr. takú VÚB, a.s., VÚB Generali DSS, a.s., a potom na desaťtisíce dôchodcov a bezmocných a nešťastných ľudí, ktorí si musia na zabezpečenie prežitia zobrať úžernícku pôžičku, pošleme exekútorov, tak ďakujem pekne.
Dá sa pokračovať cez Fond národného majetku SR, Burzu cenných papierov v Bratislave, a.s., Slovenskú záručnú a rozvojovú banku, a. s., Transpetrol, VSŽ, OTP Banku, rôzne bezpečnostné služby, až po Dôveru a.s. atď atď.
Z najznámejších blízkych ľudí vyberám (nezáleží na tom, či vo firmách figurujú v súčasnosti, ale to že prepojenia existovali, pretože sú to nástroje na dosiahnutie cieľa):
Ing. Anna Bubeníková, Anna Ficová, Ing. Eduard Maták, Igor Matejov a mnohí ďalší ...
Ak vám toto, vážení Slováci, neotvorí oči, že je to len ďaľsia nasadená gorila, či skôr kingkong, že nás 23 rokov okráda pár ľudí a ich rodiny za pomoci zapredaných politikov, tak tu máme jedinú Ficovu ISTOTU, smrť cez ekonomickú a sociálnu genocídu, ktorej zo všetkých síl pomáhajú slovenskí exekútori a Sociálna poisťovňa.